Müdürlüğümüz tarafından Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'nde görevli 34 personele Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde "Gıda Hijyeni" konulu eğitim verilmiştir.
Eğitimde; kurumda çalışan personele Gıda Hijyeni Yönetmeliği kapsamında hammaddenin kabulünden sunulmasına kadar geçen aşamalarda uyulması gereken hijyen kuralları sunum şeklinde anlatıldı. Gıdaların üretiminde özel hijyen gereklilikleri, personel hijyeni, gıda maddelerinin depolama ve muhafazası, gıdaların hazırlanması ve işlenmesi, gıda hazırlık aşamasında görevli personelin uyması gereken hijyen kuralları, gıdalarda bulunması muhtemel tehlikeler, gıda kaynaklı enfeksiyon ve zehirlenmeler konularında Müdürlüğümüz personeli Veteriner Hekim Şerife Selçin SEZER tarafından sunum eşliğinde kapsamlı bilgilendirmeler yapıldı.